Workshop Cranio en Meditatie

Op zondag 3 november 2019 van 14:00 tot 17:00 bij Licht op Yoga, Kruisstraat 53, Eindhoven vindt de workshop Cranio en Meditatie plaats.

Meditatie: Tijdens de workshop wisselen we diverse vormen van meditatie af. Zo is er stiltemeditatie, loopmeditatie en geleide meditatie volgens de methode van Joe Dispenza. Dan kun je ervaren wat de invloed is van je geest op je lichaam, en andersom; tevens activeer je het zelfhelend vermogen van je lichaam.
Cranio Sacraal Therapie is gebaseerd op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Zachte manuele technieken (aanrakingen) op het geklede lichaam stimuleren ontspanning, verbeterde doorstroming en heling. De therapeut voelt mee en behandelt blokkades. Vaak heeft lichamelijke spanning ook een onderliggende mentale of emotionele oorzaak, die tijdens of na de
behandeling voelbaar wordt. Dat leidt tot inzicht en verwerking.

 

 

 

De workshop
Meditatie en craniotherapie versterken elkaar. Tijdens de workshop wordt er gemediteerd, zitmeditatie afgewisseld met loopmeditatie. Je zou de meditatie kunnen gebruiken om eens goed rond te kijken in je lichaam. Wat heeft er nú extra aandacht nodig? Om de beurt krijgt iedereen de gelegenheid voor een craniobehandeling van ongeveer 20 minuten in een aparte ruimte. We sluiten af met thee en koffie met wat lekkers om nog even na te kunnen praten.

Door wie?
● Wanda Sluyter, zenleraar, wanda@zeneindhoven.nl , www.zeneindhoven.nl
● Esmée Berkelaar, craniosacraaltherapeut, info@craniosacraaltherapieoirschot.nl , www.craniosacraaltherapieoirschot.nl
● Michel Berkelaar, craniosacraaltherapeut in opleiding, michel@craniopraktijkveldhoven.nl , 06 5020 8000, www.craniopraktijkveldhoven.nl

Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers , dus wees er snel bij. De kosten zijn €27,50 per persoon.

Contact en aanmelden
Je kunt je aanmelden per email naar michel@craniopraktijkveldhoven.nl . Vermeld naam en emailadres en eventuele bijzonderheden. Je inschrijving wordt definitief als je inschrijfgeld is ontvangen op NL26 INGB 0002 3483 10 t.n.v. M. Berkelaar, Veldhoven. Afmelden met teruggave van inschrijfgeld kan tot 48 uur voor de workshop.