Introductiecursus

Zo! Je hebt besloten om te beginnen met meditatie. Fijn dat je mee gaat doen. We starten verschillende keren per jaar een introductiecursus. Aan bod komen onderwerpen als: de fysiek en mentaal goede houding van het mediteren, de rol van de ademhaling, hoe meditatie eigenlijk werkt, kernbegrippen van het boeddhisme, balans tussen stress en ontspanning, en nog veel meer. We leren een zitmeditatie, loopmeditatie en korte theeceremonie aan. Kortom: deze introductiecursus geeft je een stevige basis in het mediteren om daarna zelfstandig of in een groep verder te gaan.
Onderaan de pagina vindt je enkele reacties van cursisten.

De volgende introductiecursussen in een groep starten woensdagochtend 7 oktober om 9.30 uur en woensdagavond 4 november om 20 uur in een serie van 6 lessen van 2 uur, elke week 1.

De prijs voor de cursus bedraagt 129 euro inclusief meditatiekussen en online lesmateriaal.
Leraar is Wanda van Koeveringe-Sluyter.

Mijn naam

Mijn email

Ik schrijf me in voor:

woensdagochtend 9.30 u start 7 oktwoensdagavond 20 u start 4 novsemi-individueel

Ik kan niet op woensdagavond maar geef hieronder de dagdelen aan dat ik wel kan.

Foto © Studio Joris Budel.

Reacties van cursisten:
“Een plek van goede aandacht in het hart van Eindhoven. Mooie open sangha voor zowel beginners als gevorderden op de zenweg. Tijdens de bijeenkomsten is er veel aandacht voor hoe je jouw beoefening kunt integreren in het dagelijkse leven.”
F.H.

“‘The place to be’. Dat is Zen Centrum Eindhoven; zorgvuldig geleid door de zeer ervaren Wanda Sluyter. Laagdrempelig en gastvrij voor beginners en gevorderden op hun Zen-pad of die hun Zen-pad opgaan. Een pad om weer bij jezelf te komen en gevoed te worden door het gedachtengoed van Boeddha.”
L.S.