Overige activiteiten

Op deze pagina komen de bijzondere activiteiten te staan, die in de zendo plaatsvinden, buiten de wekelijkse zencursussen om.

Vinyasa yoga

Iedere donderdagavond in de zendo o.l.v. Didi van Bree een fijne les vinyasa yoga. Lees er meer over op de speciale pagina.

Workshop Familie-opstellingen

Op zaterdag 9 maart van 13.30 – 17.00 u leidt Ellie van Dommelen een workshop familie-opstellingen.

Wat zijn familie-opstellingen?
Familieopstellingen geven je de mogelijkheid om de belemmerende (en soms zelfs verstikkende) invloeden van je familiesysteem te veranderen in een krachtige hulpbron. Een effectieve manier om in balans te komen met jezelf.
Bij een familieopstelling wordt een ruimtelijke voorstelling gemaakt van de familie waartoe je behoort. Dit kan bijvoorbeeld je gezin van herkomst zijn maar er kan ook gekeken worden naar jezelf in je huidige situatie/relatie.

Welke thema’s kun je gebruiken voor een opstelling?

Regelmatig terugkerende angst, boosheid, verdriet / ernstige schuldgevoelens / depressiviteit / problemen in of met relatie / overlijden een dierbare / ouder zijn van een kind met probleemgedrag / lichamelijke klachten zonder duidelijke aanwijsbare oorzaak / burn-out / en nog heel veel meer……

Moet je dan je familie meenemen? NEE. In een opstelling wordt gewerkt met representanten.
Ook deelnemen als representant kan heel waardevol zijn voor je, want je wordt immers niet voor niets gevraagd als representant.

Aanmelden via https://www.praktijkhartinverbinding.nl/contact/

Kosten: € 50,00 voor vraagstellers incl. nagesprek en € 20,00 voor representanten.