Meditatie voor Observatorium

Beste mensen,

Hoe mooi zou het zijn als we elkaar dit jaar (2021) gaan helpen met elkaars expertise om samen te bouwen aan een betere wereld!

Ron bood onlangs al zijn Atlas-correctie aan.
Natuurlijk ligt mijn deskundigheid o.a. bij het mediteren.
Ik zou dan ook graag samen willen ‘zitten’ om zo door te geven hoe je je geest kunt trainen onder alle omstandigheden standvastig te blijven – ook al weet je niet wat de toekomst brengt en ziet het er niet altijd rooskleurig uit.
Zoals zenmeester Seung Sahn vaak placht te zeggen: Going straight with a ‘don’t know mind’!

Mijn idee is om op woensdagochtend en -avond 13 januari te starten met een basistraining waarin ik de beginselen van (alle vormen van) meditatie uitleg, waarna we in de weken daarop diverse soorten meditatie gaan oefenen – zodat je thuis jezelf verder kunt helpen. Van 9.30-11.30 uur en van 19.30-21.30 uur. Twee maanden achter elkaar en daarna voor wie wil wekelijks doorgaan.

Nou is dit natuurlijk mijn broodwinning maar in het kader van een nieuwe wereld, zou ik als je belangstelling hebt om mee te doen, je graag de keuze willen geven:
– of je betaalt eenmalig 99 euro voor de training (als je een meditatiekussen nodig hebt, kun je die nog los er bij kopen)
– of je stelt iets voor om daar tegenover te plaatsen wat jij in huis hebt. Een ruil of barter dus.
* Misschien kun jij me leren hoe ik voedingsmiddelen kan wecken/inmaken?
* Misschien heb jij de technische know-how om een smart verlichtingsset te monteren (heb ik in huis maar ja…installatie…)
* Misschien kun je een paar maaltijden voor mij en Hans maken (ik hou niet van koken)
* Misschien wil je wat samenvattingen maken van boeken waar ik interesse in heb maar niet aan toekom?
* Etc etc.
– mocht je én financieel krap zitten én ook niet zo snel een ruil weten voor te stellen maar je wilt toch meedoen, reageer gewoon, want ook daar is een oplossing voor voorhanden!

Lijkt het je wat? Reageer via mail op wanda@zeneindhoven.nl en dan gaan we de 13e van start!