Ikebana introductie workshop

Een tak, een bloem, en hoe doe je dat leuk? Zo omschreef een collega zenleraar de nobele Japanse kunst van het maken van een arrangement met bloemen, takken en allerlei andere materialen. Oftewel Ikebana (Japans: 生花, wat letterlijk “levende bloemen” betekent).

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met deze echte zenkunst? Dan heb je op donderdag 19 of vrijdag 20 augustus de garantie dat je na afloop van de workshop naar huis gaat met een arrangement waar je blij van wordt.

Iedere dag is er ’s ochtends van 10-12 uur of ’s middags van 14-16 uur een workshop waar we met een maximum van 4 deelnemers per keer de basisbeginselen van ikebana onder de knie gaan krijgen.

De prijs van een workshop is 38 euro. Daar zit een prikker en het materiaal qua takken/bloemen bij inbegrepen. Je krijgt een aanvullende mail wat jij zelf mag meenemen.

Wanda KoSo van Koeveringe-Sluyter is twaalf jaar leerling in de Sogetsu-school van ikebana en 4e graads leraar. Samen schikken is iets wat ze heel graag doet en door wil geven.

    Mijn naam

    Mijn email    Ik schrijf me in voor:
    donderdag 19 augustus 10-12 uurdonderdag 19 augustus 14-16 uurvrijdag 20 augustus 10-12 uurvrijdag 20 augustus 14-16 uur