Dutch Happiness Week

Let op!
Deze activiteiten zijn geannuleerd, waaronder de meditatieworkshop, i.v.m. het corona-virus.

Meditatie en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In onze westerse maatschappij zoeken we geluk vaak buiten ons zelf, in een betere baan, mooie spullen, een druk sociaal leven, en nog veel meer. Meditatie leert ons dat echt geluk juist in ons zelf zit. In de eigen ‘peace of mind’. Als je in staat bent om uit de maalstroom van negatieve gedachten te stappen en een stille en vredige geest te hebben, kun je gewoon ‘zijn’. Dit is de bron van geluk die in ieder van ons zit. Je meest innerlijke kern die kalm, stil, vredig en vreugdevol is.

Meditatie kan dan ook niet ontbreken in de Dutch Happiness Week. Zoals te lezen valt in de aankondiging van POPEI: ‘Geluk heeft geen oorzaak. Het is al in jou aanwezig. Keer naar binnen en schenk er aandacht aan. Datgene wat aandacht krijgt, groeit.’

Wanda van Koeveringe-Sluyter van Zen Centrum Eindhoven geeft op donderdagavond 19 maart van 19.30-20.30 uur in POPEI een korte workshop hoe we door te mediteren contact kunnen leggen met die geluksbron van binnen. Na wat uitleg, gaan we zelf 15 minuten mediteren om te ervaren wat dit voor ons betekent.
Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden en alle meditatiematerialen zijn aanwezig. Aanmelding is wel noodzakelijk omdat er een maximum van 8 personen is.

POPEI, derde verdieping, ruimte 3.4

Aanmelding kan bij wanda@zeneindhoven.nl