Introductiecursus

Zo! Je hebt besloten om te beginnen met meditatie. Misschien naar aanleiding van een proefles, of je hebt van anderen gehoord dat je bij Zen Centrum Eindhoven een goede basis krijgt. Hoe dan ook: fijn dat je gaat komen! We starten verschillende keren per jaar een introductiecursus. Aan bod komen onderwerpen als: de fysiek en mentaal goede houding van het mediteren, de rol van de ademhaling, aandacht, kernbegrippen van het boeddhisme, balans tussen stress en ontspanning, en de opbouw tijdens de doorgaande groepen. We leren een zitmeditatie, loopmeditatie en korte theeceremonie aan. Kortom: deze introductiecursus geeft je een stevige basis in het mediteren om daarna zelfstandig of in een groep verder te gaan.

We bieden 2 soorten introductiecursussen aan:
– een introductiecursus van 6 lessen in een groep op woensdagavond (maximale groepsgrootte: 12 personen)
– een semi-individuele cursus van 2 x 2,5 uur op een dag en tijd die jou uitkomt (maximale groepsgrootte: 3 personen) en daarna 1 maand aansluiten bij een doorgaande groep. Ook in totaal dus 6 lessen.

De prijs voor een cursus bedraagt 129 euro  inclusief meditatiekussen.

De eerstvolgende introductiecursus in een groep start op woensdagavond 10 januari 2018 om 20 uur. Dit is een tweetalige cursus in het Nederlands/Engels. Hieronder kun je je meteen inschrijven!

De eerstvolgende semi-individuele cursus start op afspraak. Geef hieronder weer welke dagen en tijden jou uitkomen.
Belangrijk: de avonden zijn reeds bezet met de doorgaande groepen en de groepsintroductiecursus. Dus enkel de ochtenden en middagen zijn beschikbaar.

Mijn naam

Mijn emailIk schrijf me in voor:

 woensdagavond 10 januari 2018 semi-individueel

HIeronder geef ik de dag en tijd door die me goed uitkomt voor de semi-individuele cursus :