Introductiecursus

Zo! Je hebt besloten om te beginnen met meditatie. Misschien naar aanleiding van een proefles, of je hebt van anderen gehoord dat je bij Zen Centrum Eindhoven een goede basis krijgt. Hoe dan ook: fijn dat je gaat komen! We starten verschillende keren per jaar een introductiecursus. Aan bod komen onderwerpen als: de fysiek en mentaal goede houding van het mediteren, de rol van de ademhaling, aandacht, kernbegrippen van het boeddhisme, balans tussen stress en ontspanning, en de opbouw tijdens de doorgaande groepen. We leren een zitmeditatie, loopmeditatie en korte theeceremonie aan. Kortom: deze introductiecursus geeft je een stevige basis in het mediteren om daarna zelfstandig of in een groep verder te gaan.
Onderaan de pagina vindt je enkele reacties van cursisten.

De volgende introductiecursussen starten op woensdagavond 7 november van 20.00-22.00 uur en vrijdagmiddag 9 november van 14.00-16.00 uur.

De prijs voor een cursus bedraagt 129 euro inclusief meditatiekussen en reader.

Mijn naam

Mijn emailIk schrijf me in voor:

 woensdagavond 7 nov, 20-22 u vrijdagmiddag 9 nov, 14-16 u

 semi-individueel

De eerstvolgende semi-individuele cursus vindt plaats op een dag en tijd overdag die jou uitkomt. Geef hieronder de dag en tijd door :

Reacties van cursisten:
“Een plek van goede aandacht in het hart van Eindhoven. Mooie open sangha voor zowel beginners als gevorderden op de zenweg. Tijdens de bijeenkomsten is er veel aandacht voor hoe je jouw beoefening kunt integreren in het dagelijkse leven.”
F.H.

“‘The place to be’. Dat is Zen Centrum Eindhoven; zorgvuldig geleid door de zeer ervaren Wanda Sluyter. Laagdrempelig en gastvrij voor beginners en gevorderden op hun Zen-pad of die hun Zen-pad opgaan. Een pad om weer bij jezelf te komen en gevoed te worden door het gedachtengoed van Boeddha.”
L.S.