Introductiecursus

Zo! Je hebt besloten om te beginnen met meditatie. Misschien naar aanleiding van een proefles, of je hebt van anderen gehoord dat je bij Zen Centrum Eindhoven een goede basis krijgt. Hoe dan ook: fijn dat je gaat komen! We starten verschillende keren per jaar een introductiecursus. Aan bod komen onderwerpen als: de fysiek en mentaal goede houding van het mediteren, de rol van de ademhaling, aandacht, kernbegrippen van het boeddhisme, balans tussen stress en ontspanning, en de opbouw tijdens de doorgaande groepen. We leren een zitmeditatie, loopmeditatie en korte theeceremonie aan. Kortom: deze introductiecursus geeft je een stevige basis in het mediteren om daarna zelfstandig of in een groep verder te gaan.

We bieden 2 soorten introductiecursussen aan:
– een introductiecursus van 6 lessen in een groep (maximale groepsgrootte: 12 personen)
– een semi-individuele cursus van 2 x 2,5 uur op een dag en tijd die jou uitkomt (maximale groepsgrootte: 3 personen) en daarna 1 maand aansluiten bij een doorgaande groep. Ook in totaal dus 6 lessen.

De prijs voor een cursus bedraagt 129 euro inclusief meditatiekussen en reader.

De eerstvolgende introductiecursus in een groep start binnenkort. Dit is een tweetalige cursus in het Nederlands/Engels. Je kunt hieronder meteen je belangstelling opgeven; dan mailen we je de data.

De eerstvolgende semi-individuele cursus start op vrijdagochtend 18 en 25 mei van 10.00-12.30 uur. Geef je snel op!

Mijn naam

Mijn emailIk schrijf me in voor:

 woensdagavond 14 maart 2018 semi-individueel

De eerstvolgende semi-individuele cursus vindt plaats op 18 en 25 mei. Heb je andere voorkeuren, geef hieronder de dag en tijd door die je goed uitkomt voor de semi-individuele cursus :