Zen Centrum Eindhoven

Op deze pagina vind je meer informatie over de leraren. Op aparte pagina’s vind je meer informatie over onze Ethische Code, de Bibliotheek en Meditatiematerialen voor thuis. En klik hieronder voor de laatste maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrief najaar 2017

Leraren

De leraren van Zen Centrum Eindhoven hebben ruime ervaring met zen en het anderen leren te mediteren. Het motto ‘Breng licht in je bestaan’ is ons op het lijf geschreven: we leggen voortdurend de link met je dagelijkse leven én weten daarbij naast de serieuze aanpak ook de humor te waarderen.

Wanda Sluyter

wandasluyter

is filosoof en webdesigner. Op haar 16e las ze over leven en leer van de Boeddha en besloot zich verder te verdiepen. Haar ontdekkingstocht bracht haar in contact met verschillende boeddhistische stromingen en leraren. In 2003 startte ze met een zengroep die inmiddels is uitgegroeid tot het Zen Centrum Eindhoven. Contact? Mail Wanda.

ceesCees Swinkels

Cees is geboren in Son en Breugel en later verhuisd naar Eindhoven waar hij momenteel woont met zijn vrouw en drie kinderen. Zijn zenstudie is hij begonnen in  Duizel bij Dick Verstegen (2003). In april 2014 is hij formeel boeddhist geworden en kreeg de Boeddhistische naam Nesshindo. Dit betekent “enthousiasme voor de Weg”.  Op de Sanghadag van 7 juni 2015 ontving hij zijn bevoegdheid tot het geven van zentrainingen. Contact? Mail Cees.