Lazy Yoga

Lazy yoga is speciaal voor lijven die behoefte hebben aan milde houdingen en bewegingen in plaats van ‘de hippe kunstjes’ die je tegenwoordig overal ziet.

Dit kan te maken hebben met gezondheidsredenen, weinig souplesse in het bewegingsapparaat of gewoon niet zo dol zijn op ingewikkelde yogahoudingen. Zonnegroeten of Krijgers zullen zelden op het programma staan, daarentegen wel allerlei fijne oefeningen om weer ruimte te voelen tussen je wervels en gewrichten, je lichaam een diepe ontspanning te gunnen en tot rust te komen in je hoofd. Het accent zal liggen op bewustzijn ‘in’ het lichaam. Te vaak verblijven we met onze aandacht in het hoofd en vergeten we eigenlijk ons lichaam. Je lichaam opnieuw, bewust weer bewonen, zorgt voor gezonde aarding. Daarmee een betere balans tussen hoofd, hart en buik. Deze balans werkt door in je dagelijks bestaan; in hoe dingen binnen komen en van waaruit je besluiten neemt.

Naast yoga asana’s zal ik o.a. gebruik maken van pranayama (ademhalingsoefeningen), meditatie en mantrazang.

Over Jill

Jill GerritsenSamen met mijn lief Mario, dochter Naomi van 17 en de 2 katten Joep & Guus, wonen wij in een gezellig huis in hartje Eindhoven. Als lichaamsgericht coach, masseur en yogadocent, organiseer ik vanuit mijn bedrijf, Jill’s Journey, vooral activiteiten voor vrouwen, zoals massages, stiltewandelingen, vrouwencirkels en retreats voor vrouwen in Andalusië.

Vanaf februari 2019 zal ik op vrijdagavond de ruimte huren in het Zencentrum om yoga te geven.

Bij de yogalessen zijn mannen uiteraard ook van harte welkom 😉

Meer informatie en opgave via https://allevents.in/eindhoven/jills-lazy-yoga/20008993946866